Diagnose

Home werkplaats Diagnose

Geeft uw auto een storing of een foutmelding aan? Rij dan niet verder! De specialisten van Autobedrijf Groot Jebbink staan graag voor u klaar.

Het is erg vervelend als uw auto een storing of een foutmelding heeft. Om dit goed voor u te verhelpen volgen de monteurs van Autobedrijf Groot Jebbink geregeld trainingen. Daarnaast beschikt de werkplaats over de juiste diagnose apparatuur. Voor een betrouwbare diagnose bent u bij Autobedrijf Groot Jebbink dus aan het juiste adres.

Foutmelding op uw dashboard

Een auto beschikt tegenwoordig over een groot aantal elektrische systemen. Hierdoor worden auto’s steeds slimmer, maar ook complexer. Door het aantal elektrische systemen kunnen er veel sneller storingen ontstaan. Als uw auto een storing heeft verschijnt er een melding op het dashboard. Als de melding gaat om ruitensproeiervloeistof, dan is deze gemakkelijk te verhelpen. Echter, als het gaat om een motormanagementmelding, dan is het verstandig om uw auto uit te laten lezen door een diagnose specialist.

Voor een goede auto diagnose kunt u terecht bij Autobedrijf Groot Jebbink. De specialisten kunnen diagnoses stellen over alle merken en modellen auto’s. Ook  de nieuwste modellen auto’s kunt u terecht! Is het probleem gevonden, dan wordt er een duidelijke offerte voor u opgemaakt. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan bij Autobedrijf Groot Jebbink. In overleg met u wordt de storing verholpen zodat u weer veilig de weg op kunt.

Afspraak maken?

Wilt u een auto diagnose uit laten voeren bij Autobedrijf Groot Jebbink? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak in de online afspraakplanner. Heeft u vragen over auto diagnose? Neem dan contact op of bel naar vestiging Vorden 0575-552222 of vestiging Zutphen 0575-575100. 

Autobedrijf Groot Jebbink Zutphen

Gelderhorst 6
7207 BH Zutphen
Tel: 0575 – 575 100

Autobedrijf Groot Jebbink Vorden

Rondweg 2
7251 RV Vorden
Tel: 0575 – 55 22 22

Email: vorden@groot-jebbink.nl
Elke werkdag bereikbaar tot 20:00 uur.