Auto-onderhoud

Home werkplaats Auto-onderhoud

Laat uw auto-onderhoud professioneel uitvoeren door Autobedrijf Groot Jebbink!

Autobedrijf Groot Jebbink vindt het belangrijk om met de ontwikkelingen en de trends binnen de Automotivebranche mee te gaan. Daarom volgen de monteurs geregeld trainingen en opleidingen waardoor zij goed zorg kunnen dragen voor auto-onderhoud en reparaties aan elk type en merk auto. U bent bij Autobedrijf Groot Jebbink aan het juiste adres als het gaat om klein en groot onderhoud.

Doet u een onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Groot Jebbink, dan weet u altijd waar u aan toe bent. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn, dan wordt er direct contact met u opgenomen. Zo kunt u overleggen over de prijs en of de onderdelen wilt vervangen of repareren. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bij Autobedrijf Groot Jebbink krijgt u altijd een inspectieformulier mee bij een kleine of grote onderhoudsbeurt. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de technische staat van uw auto.

Grote onderhoudsbeurt

Doet u een grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Groot Jebbink, dan kunt u zorgeloos en veilig de weg op met uw auto, maar behoudt u ook uw fabrieksgarantie. Een grote onderhoudsbeurt wordt namelijk altijd volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Alle controlepunten die zijn opgegeven worden nagelopen door de monteurs.

Wanneer uw auto toe is aan een grote onderhoudsbeurt ligt aan het merk, type, leeftijd, kilometerafstand en het aantal kilometers. . U kunt ook deze regel aanhouden: na iedere 30.000 km of na 2 jaar een grote onderhoudsbeurt.

Gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Als u groot onderhoud bij Autobedrijf Groot Jebbink laat uitvoeren, dan profiteert u een gratis APK-keuring. Meer weten over de APK-keuring? Lees meer over de APK-keuring bij Autobedrijf Groot Jebbink.

Kleine onderhoudsbeurt

U kunt ook kiezen voor een kleine onderhoudsbeurt. Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer dan 20 punten gecontroleerd. Hierbij kunt u denken aan het verversen van uw motorolie, het vervangen van uw oliefilter en het vullen van uw ruitensproeiervloeistof. U kunt een kleine beurt is nodig na elke 15.000 km of ieder jaar.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel online via de online afspraakplanner!

Autobedrijf Groot Jebbink Zutphen

Gelderhorst 6
7207 BH Zutphen
Tel: 0575 – 575 100

Email: zutphen@groot-jebbink.nl
Elke werkdag bereikbaar tot 20:00 uur.

Autobedrijf Groot Jebbink Vorden

Rondweg 2
7251 RV Vorden
Tel: 0575 – 55 22 22

Email: vorden@groot-jebbink.nl
Elke werkdag bereikbaar tot 20:00 uur.