werkplaats

Home werkplaats

Onderhoud & reparatie

Ons autobedrijf is gevestigd in Vorden en Zutphen en bestaat al ruim 50 jaar. Autobedrijf Groot Jebbink is hiermee één van de oudste garagebedrijven in de Achterhoek. U kunt bij onze garagebedrijven terecht voor onderhoud en reparatie van elk type of merk auto. Ook voor leaseauto’s en bedrijfswagens.

Ook uw auto heeft geen geheimen voor ons. Onze ervaren en uitstekend opgeleide monteurs verzorgen snel en vakkundig het onderhoud aan uw auto en helpen u snel weer op weg als tussendoor een reparatie nodig moest zijn. Ook voor zomerbanden, winterbanden, een aircocheck en airco onderhoud bent u van harte welkom aan de Rondweg 2 in Vorden en aan de Gelderhorst 6 in Zutphen.

Kwaliteit en service

Autobedrijf Groot Jebbink is aangesloten bij de Bovag en zo bent u verzekerd van garantie op reparatie en onderhoud dat is uitgevoerd door ons. Hoge kwaliteit en uitstekende service zijn al meer dan een halve eeuw kernwaarden voor ons. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service, het mondiale netwerk van onafhankelijke autobedrijven.
Bosch is producent en uitvinder van vrijwel alle moderne autotechniek. Autobedrijf Groot Jebbink heeft toegang tot de omvangrijke kennisbank en past bij onderhoud en reparatie overwegend de betrouwbare auto-onderdelen toe van dit Duitse A-merk.

Lage prijzen

Met opzet is Autobedrijf Groot Jebbink actief als universeel autobedrijf. Dit heeft belangrijke voordelen voor u en onze andere klanten. Als Bosch Car Service garage werken wij op het niveau van de merkdealer, maar ons uurtarief ligt beduidend lager dan dat bij de dealer. Door onze lage prijzen, terug te zien in ons vriendelijke uurtarief en ook in de gunstig geprijsde kwaliteits onderdelen, houden wij u mobiel. En dat al meer dan 50 jaar!

Gratis APK

Als u het onderhoud en reparatie combineert met een APK-keuring, dan profiteert u van een gratis APK keuring. Als klant van ons autobedrijf staat bovendien tegen gereduceerd tarief een leenauto of een gratis leenfiets klaar, zodra wij in onze moderne werkplaats aan het werk zijn om uw heilige koe weer in topvorm te brengen. Een ander voorbeeld van onze service is het geheugensteuntje die wij naar al onze klanten in de Achterhoek sturen zodra de APK datum nadert.

* De klantenkring van Autobedrijf Groot Jebbink bestrijkt een belangrijk deel van de Achterhoek met klanten uit Vorden, Hengelo (g), Wichmond, Baak, Almen, Ruurlo, Kranenburg, Lochem, Laren, Zutphen, Warnsveld, Eefde, Brummen, enz.

Maak direct een afspraak!