Voorkom bekeuringen met slimme blauwe schijf 

Home Voorkom bekeuringen met slimme blauwe schijf 

Voorkom bekeuringen met de slimme blauwe schijf 

Veel mensen weten niet dat Vorden nog altijd blauwe zones kent; oftewel parkeerplaatsen waar een parkeerschijf verplicht is en je niet langer dan 2 uur mag staan. De parkeerschijf vergeten kan nare gevolgen hebben, zoals een bekeuring van 90 euro. 

Het is zo’n bekend scenario: tijdens een drukke dag wil je nog even snel een boodschap doen. In de haast vergeet je de blauwe schijf en bij terugkomst zie je zo’n geel bonnetje achter de ruitenwisser. Een dikke boete. Balen. En ontzettend zonde geld.

De oplossing voor dit frustrerende probleem komt uit Denemarken. De Park Lite rekent af met een bekeuring voor het vergeten of verkeerd instellen van je blauwe schijf. Je plakt deze elektronische parkeerschijf binnen op de voorruit en hoeft voortaan nergens meer aan te denken.

Maximale parkeertijd

Sterker nog: de slimme elektronische parkeerschijf stelt zichzelf in zodra de auto stilstaat. De Park Lite selecteert hierbij het eerstvolgende hele of halve uur als begintijd, zoals wettelijk is toegestaan, zodat u maximale parkeertijd ter beschikking hebt. De parkeermodus wordt pas beëindigd zodra het voertuig weer in beweging komt.

De Park Lite is goedgekeurd door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, zoals vastgelegd in artikel 90 (1990) van het wetboek, ook TÜV gecertificeerd en bovendien erkend door de Gemeente Bronckhorst. De elektronische blauwe schijf kan niet worden gemanipuleerd of op afstand worden bediend en is goed bestand tegen koud en warm weer.

De parkeerschijf die bekeuringen voorkomt is exclusief verkrijgbaar bij Bosch Car Service Groot Jebbink aan de Rondweg 2 in Vorden. Voor de eerste 5 exemplaren van de Park Lite geldt tijdelijk een speciale actieprijs: 39,95 euro in plaats van 49,50 euro.

Slimme Blauwe Schijf 1

Slimme Blauwe Schijf 2

IMG_1555