Tankstation

Home Tankstation

IMG_9722

Shell tankstation & shop

Al sinds 1971 is het tankstation te vinden naast ons garagebedrijf in Vorden. In 1992 werd het verder gemoderniseerd om ruimte te bieden aan onze ruime shop. Met de brandstoffen en smeermiddelen van Shell bent u verzekerd van kwaliteit en lage prijzen. In onze shop vindt u naast tabakswaren, snoep en ijs ook de heerlijkste koffie van Vorden en een ruim assortiment warme snacks.

IMG_9736

De beste brandstoffen tegen scherpe prijzen

Kwaliteit telt. Ook als het gaat om brandstoffen. Bij ons verzekert u zich van benzine, diesel of LPG van de beste kwaliteit. Dit heeft niet alleen een gunstige invloed op de levensduur van uw auto, motor, bestelwagen, bromfiets of vrachtwagen, maar de kwaliteit van de brandstof zorgt er ook voor dat u langer door kunt rijden op één liter. Zo vallen onder de streep onze scherpe prijzen nog gunstiger voor u uit!

Dagverse broodjes

Iedere dag worden ze weer vers voor u afgebakken; de broodjes, gevulde koeken, appelflappen en andere lekkernijen in onze tankshop. Wij vinden dat logisch, want eten hoort lekker te zijn. Het heerlijke broodje Unox rookworst behoort ook al jaren tot onze specialiteiten, net als de grote gehaktballen met jus. Ook een aanrader: onze koffie op basis van versgemalen bonen, volgens velen de ‘Beste koffie van Vorden’. We horen graag of u deze mening deelt!

IMG_9745

Airmiles en speciale acties

Tanken bij Shell Groot Jebbink betekent ook dat u automatisch airmiles spaart. Hebt u nog geen kaart? Onze medewerksters hebben er één voor u klaarliggen! Met de gespaarde Airmiles kunt u gereduceerd de mooiste aankopen doen bij tal van winkels als bol.com. Regelmatig zijn er speciale acties waarmee u als trouwe klant kunt profiteren van leuke en waardevolle acties. Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws over de acties van Shell.

Openingstijden Shell shop

Maandag t/m Vrijdag: 06.30-20.00 uur
Zaterdag: 08.00-20.00 uur
Zondag: 10.00-20.00 uur

U kunt 24/7 bij ons tanken dankzij onze betaalpaal!

CO₂-Neutraal rijden

U kunt bij ons kiezen om CO₂-neutraal te gaan rijden. Elke keer als u bij ons tankt, kunt u uw CO₂-uitstoot compenseren. Dan draagt u samen met Shell bij aan gecertificeerde CO₂-compensatieprojecten. In deze projecten wordt CO₂-uitstoot gecompenseerd door bossen te beschermen en bomen te planten.

Gratis CO₂-neutraal met Shell V-Power

Zodra u Shell V-Power tankt, rijdt u kosteloos CO₂-neutraal. Shell compenseert zelf de volledige CO₂-uitstoot van elke liter Shell V-Power die u tankt: vanaf de oliewinning tot en met uw brandstofverbruik.

E10

U heeft het ongetwijfeld meegekregen, Diesel, Euro 95 en Euro 98 zijn per 12 oktober 2019 uit het straatbeeld verdwenen. De Europese Unie verplicht om nieuwe benamingen te gaan gebruiken!

Wat is E10?

E10 is een variant van de aloude Euro95 waar echter tot 10% ethanol aan toe is gevoegd. De reguliere Euro95 bevatte maximaal 5% ethanol. Tankstations met meer dan 2 pompen zijn vanaf 1 oktober 2019 verplicht E10 aan te bieden.

Reden hiervoor is dat (bio-)ethanol milieuvriendelijker is dan benzine. De CO2-uitstoot bij het verbranden van E10 ligt tot 2% lager dan die van E5/Euro95.

Is mijn auto geschikt?

Ongeveer 90% van de auto’s kan probleemloos op E10 rijden. Bij voertuigen met een eerste registratie na 12 oktober 2018 is er met een sticker in de buurt van de vulopening aangegeven of het voertuig geschikt is voor E10. Voor oudere voertuigen kan op onder andere https://www.e10check.nl/ opgezocht worden of het geschikt is voor E10.

Mocht er E10 getankt zijn in een auto die hier niet geschikt voor is zullen de gevolgen in eerste instantie niet zo groot zijn. Mocht slechts een deel van de brandstoftank E10 bevatten volstaat het om de auto af te vullen met E5 (Euro95/Euro98). Raadpleeg bij twijfel de gebruikershandleiding of neem contact met ons op!