Kijkt u met ons mee tijdens de APK?

Home Kijkt u met ons mee tijdens de APK?

Meekijken met APK

Meekijken bij uw eigen APK? De stofjas hangt voor u klaar!

Bosch Car Service Groot Jebbink gooit de werkplaats open

Voor veel mensen blijft het onduidelijk waarom hun auto bij de APK wordt afgekeurd en waarom een bepaalde reparatie nodig is. Bosch Car Service Groot Jebbink gooit daarom de werkplaats open. Klanten mogen nu meekijken met de keurmeester tijdens de keuring van hun eigen auto. 

“Als dorpsgarage en familiebedrijf willen wij niet alleen gastvrij, maar ook transparant zijn”, vertelt Christiaan Lichtenberg, werkplaatschef van het Vordense garagebedrijf dat inmiddels 53 jaar bestaat. Dus liggen voor de gast keurmeester een stofjas en een paar veiligheidsschoenen klaar.

Afrekenen met geheimzinnigheid

Aan geheimzinnigheid rond de APK-keuring doet Bosch Car Service Groot Jebbink niet mee. “We staan voor openheid. We willen mensen laten ervaren dat veiligheid centraal staat bij de APK. Nu kunnen onze klanten met eigen ogen zien welke onderdelen cruciaal zijn bij veilig autorijden. En waarom de keurmeester eventueel een bepaald onderdeel afkeurt.”

Uitleggen waarom

Soms is autorijden duurder dan gehoopt. In zo’n geval vindt Bosch Car Service Groot Jebbink het belangrijk om de autobezitter de noodzaak van de reparatie te laten zien. “De slijtage van bepaalde delen kunnen wij niet voorkomen. We kunnen wel laten zien en uitleggen waarom de rekening hoger uitvalt dan gedacht.”

Verder kijken dan APK

De keurmeesters van Bosch Car Service Groot Jebbink bewaken ook de veiligheid op langere termijn en proberen autopech te voorkomen. “We adviseren onze klanten bijvoorbeeld als het bandenprofiel of de dikte van de remblokken onvoldoende is. Zo willen we voorkomen dat ze nog voor de volgende onderhoudsbeurt stil komen te staan”, legt besluit Christiaan uit. “We nemen onze rol zeer serieus. We zijn trots op ons vak.”

Wilt u als gast keurmeester aanwezig zijn bij de APK van uw auto? Vertel Christiaan bij het maken van een APK-afspraak dat u mee wilt kijken. We leggen de stofjas en veiligheidsschoenen alvast voor u klaar.

Vorden@groot-jebbink.nl of 0575-552222.