Autobedrijf Groot Jebbink neemt BCS Revelhorst over

Home Autobedrijf Groot Jebbink neemt BCS Revelhorst over

b1e25e6d-a742-44fb-9398-c0f1662f7ed9

Autobedrijf Groot Jebbink neemt BCS Revelhorst over

Vordens familiebedrijf opent tweede vestiging in Zutphen

Vorden/Zutphen, 30 mei 2017 – In juni 1963 startte Driekus Groot Jebbink in Vorden zijn autobedrijf Groot Jebbink. Nu krijgt het familie autobedrijf een tweede vestiging, want Bosch Car Service Revelhorst gaat per 1 juni verder als Bosch Car Service Groot Jebbink Zutphen. “We willen de gastvrije sfeer van een dorpsgarage combineren met autoservice op het niveau van de merkdealer.”

Jan Groot Jebbink benadrukt dat de kans om uit te breiden voor een belangrijk deel te danken is aan de trouwe klantenkring in Vorden en de omliggende dorpen. “Het vertrouwen van onze klanten in onze open manier van werken heeft ons gestimuleerd om deze stap te zetten.”

Bosch Car Service Groot Jebbink en Bosch Car Service Revelhorst werken al enkele jaren intensief samen. De overname werd actueel nadat Gerrit van Ommen, het gezicht van het universele autobedrijf aan de Gelderhorst 6, te kennen gaf het rustiger aan te willen gaan doen na een lange carrière in het garagevak.

Opening zaterdag 17 juni

De opening van Bosch Car Service Groot Jebbink wordt zaterdag 17 juni feestelijk gevierd van 10.00 uur tot 16.00 uur met belangstellenden en klanten van beide autobedrijven. Tussen 10.00 en 12.00 uur is tevens de afscheidsreceptie van Gerrit van Ommen. Gerrit gaat het team in Vorden versterken met zijn vele decennia auto-ervaring.

Ook het nieuwe monteursteam van de Zutphense vestiging van autobedrijf Groot Jebbink is aanwezig om kennis te maken: Armand ten Broeke en Saskia Peters zullen het aanspreekpunt zijn voor de klanten, terwijl Federico Ibba en Collin Hofman de vertrouwde gezichten blijven. Dit alles onder de bezielende leiding van Christiaan Lichtenberg en Jan Groot Jebbink.

“Gerrit heeft een solide fundament neergelegd. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Het is onze uitdaging om hierop verder te bouwen”, zegt Jan Groot Jebbink. “Wij denken dat in Zutphen ruimte is voor een autobedrijf waar gemoedelijkheid, kwaliteit en eerlijke tarieven hand in hand gaan.”

Bij de foto: het team van Bosch Car Service Groot Jebbink Zutphen (v.l.n.r).: Jan Groot Jebbink, Armand ten Broeke, Christiaan Lichtenberg, Collin Hofman, Federico Ibba en Saskia Peters.