Bijtellingsvriendelijk

Home Bijtellingsvriendelijk
12443_NL_bijtellingsvriendelijk
Ondernemers opgelet!

U kunt een stijlvolle zakenauto rijden tegen de kosten van een boodschappen auto…

Voor ondernemers is sinds 2001 de zeer interessante youngtimer-regeling van kracht. Bij auto’s van 15 jaar of ouder betaalt u 35% bijtelling over de dagwaarde van de auto in plaats van 25% over de oorspronkelijke cataloguswaarde. U rijdt zo een luxe en tijdloze Audi, BMW, Mercedes, Saab of Volvo of elk ander merk, tegen de kosten van een Citroen C1 of Opel Adam.

Autobedrijf Groot Jebbink is gespecialiseerd in alle facetten van bijtellingsvriendelijk rijden.

– kwaliteitsauto’s met onderhoudshistorie en veelal lage kilometerstand

– selectie naar wens van de klant

– import en administratieve afhandeling

– optimale betrouwbaarheid dankzij consistent onderhoud

– inbouw in car entertainment: audio, navigatie, carkit enz.

– leasing

– financiering

Bijtellingsvriendelijk & milieu
Binnen de levenscyclus van een auto wordt de grootste milieubelasting veroorzaakt door het productieproces (26%) en de productie van de brandstof (70%). De keuze voor een youngtimer is in beginsel dus zeer duurzaam, omdat de levensduur van een al bestaande auto wordt verlengd.

De emissies van een youngtimer (benzine, diesel of LPG) vallen in alle gevallen binnen de praktijkwaardes van vergelijkbare hedendaagse modellen. De auto’s ui eind jaren negentig zijn voorzien van moderne techniek wat betreft brandstofinspuiting en vrjiwel zonder uitzondering uitgerust met moderne katalysatoren.

Bijtellingsvriendelijk & betrouwbaarheid
Auto’s uit de hogere marktsegmenten waren in de late jaren ’90 hun tijd ver vooruit. De kwaliteit van de motor- en ondersteltechniek, de gebruikte materialen, rij-eigenschappen en verbruikscijfers kunnen nog uitstekend wedijveren met de auto’s van tegenwoordig. Auto’s van deze bouwjaren zijn, mits goed onderhouden, probleemloze kilometervreters. Een belangrijk pré is dat gebruik wordt gemaakt van bewezen techniek zonder kinderziektes.

Bijtellingsvriendelijk & onderhoud
Youngtimers zijn onder de streep qua onderhoudskosten vergelijkbaar met hedendaagse auto’s. De termijnen voor met name de kleine beurten zijn korter, maar het iets frequentere werkplaatsbeziek wordt weer teniet gedaan door gunstige onderdeelprijzen en robuuste techniek.

Bijtellingsvriendelijk & veiligheid
Zonder uitzondering zijn youngtimers uit het hogere segment zeer veilig. Kreukelzones, zij- impact zones en airbags warien in de jaren ’90 eerder regel dan uitzondering bij auto’s in deze klasse. De robuuste constructie en ruime afmetingen dragen ook positief bij aan de passieve veiligheid van deze modellen.

Bijtellingsvriendelijk & in car entertainment
Het aankledingsniveau van bijtellingsvriendelijke auto’s uit het hogere segment is vaak prima in orde. Luxe bekleding, lederen stuurwiel, airconditioning, elektrische raambediening en zelfs cruise control is vaak al aanwezig.

Het verder verhogen van het comfort met een modern audiosysteem, navigatie apparatuur en een carkit (al dan niet in één) is achteraf zeer goed te realiseren tegen een realistisch budget. In een youngtimer hoeft u niets aan luxe te missen!