Betrouwbare occasions

occasions website

U zoekt een gebruikte auto? Autobedrijf Groot Jebbink in Vorden is het adres voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Al ruim 50 jaar houden wij onze vaste klantenkring mobiel (in de Achterhoek, Gelderland en ver daarbuiten) door de juiste auto’s te selecteren.

Als RDW erkend en Bovag garagebedrijf kiezen we onze gebruikte auto’s met zorg, waarbij de aanwezigheid van de onderhoudshistorie en een te traceren verleden belangrijke waarden zijn.

Onze voorkeur gaat uit naar dealeronderhouden auto’s en occasions voorzien van NAP-pas (sluitende historie in de NAP, Nationale Auto Pas).

Expertise auto import

Staat de auto van uw dromen niet in onze voorraad? Jan Groot Jebbink gaat graag op zoek voor u naar geschikte familie-auto, sportwagen, cabrio, stationwagon of andere gebruikte auto van uw wensen.

Wij begeleiden u ook graag bij het importeren van een gebruikte auto uit bijvoorbeeld Duitsland of België. Al naar gelang uw wensen kunnen wij de complete auto import verzorgen: selectie, aankoop, transport, keuring bij de RDW en BPM afdracht tot aan het rijklaar afleveren.

Bel Jan Groot Jebbink gerust op telefoonnummer 06-22 548 725 (iedere dag tot 22.00 uur bereikbaar) of kom langs aan de Rondweg 2 in Vorden.