Huur een auto of busje bij Autohopper Zutphen

Groot Jebbink is officieel Autohopper!

Heb je tijdelijk een nieuwe en luxe auto nodig? En wil je hier niet te veel voor betalen? Huur je auto bij Autohopper, dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland! Wij zijn officieel aangesloten bij Autohopper!

Ook wij dragen ons steentje bij tegen de verspreiding van het coronavirus. Vóór en na ieder gebruik van de auto/bus, wordt deze optimaal gereinigd én gedesinfecteerd. U kunt dus gerust instappen.

 

Transparant & heldere prijzen

Je kan er bij ons op vertrouwen dat je dezelfde scherpe prijs betaalt als ieder ander. Wij houden namelijk van transparantie en heldere voorwaarden. De prijs die je ziet, is de prijs die je ook daadwerkelijk betaalt: inclusief btw, inclusief verzekering en inclusief 100 vrije kilometers. Geen addertjes onder het gras dus!

 

Altijd een jonge en luxe auto of bus die bij jou past

Huur je een Autohopper auto, dan kan je er vanuit gaan dat deze altijd jong en luxe uitgevoerd is. De meeste auto’s zijn niet ouder dan één jaar, met een aantal uitzonderingen tot maximaal twee jaar. Al onze auto’s en busjes worden natuurlijk goed onderhouden. 

Wil je een auto, bestelbus, verhuiswagen, personenbus of aanhangwagen huren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je huurt bij ons voor een dag, weekend, week, maand of nog langer. En het mooie is, dit kan gemakkelijk en snel online via onze website. Ook ben je altijd welkom in één van onze verhuurshops om de mogelijkheden te bespreken. Wij schenken graag een kopje koffie voor je in. Ook als je zakelijk wilt huren, of gebruik wil maken van mooie shortlease deals kan je bij ons terecht.