Jan Groot Jebbink, uw auto aankoop coach

Home Jan Groot Jebbink, uw auto aankoop coach

Jan Groot Jebbink 1 maart 2016

‘Uw ideale auto staat al te koop! Samen zullen we ‘m vinden’

Heel Nederland is uw showroom dankzij occasionwebsites als AutoTrack. Maar wat als uw droomauto aan de andere kant van het land staat? Auto aankoop coach Jan Groot Jebbink heeft de oplossing. Ook voor het overnemen van garantie & onderhoud.

“Voor mijn opdrachtgevers neem ik de nadelen weg die kleven aan het kopen van een gebruikte auto”, vertelt Jan Groot Jebbink. Al 35 jaar gidst hij mensen naar probleemloos autoplezier als eigenaar van een familie garagebedrijf in Vorden (Achterhoek). “Ver weg wordt dichtbij. Mensen kunnen de beste auto voor het budget kiezen. Al staat de auto in Maastricht of Den Helder. ”

De 4 voordelen van samenwerken met Jan

1. Nuchtere kwaliteitsbeoordeling van de auto
2. Professionele prijsonderhandeling 
3. Ophaalservice
4. Ontzorgen bij garantie en onderhoud

Jan Murray Op pad met Jan Groot Jebbink

Jan Murray 

‘De deur ging open en ik gleed er zo in’

“Mijn vrouw en ik zijn samen met Jan auto’s wezen passen. Letterlijk. We wilden eens wat anders na onze Nissan X-trail. Welk merk of type, daar kwamen mijn vrouw en ik niet goed uit. Daarom hebben we Jan gevraagd. Het belangrijkste was een ruime en hoge instap. Ik heb namelijk last van mijn rug en buigen gaat lastig.

Jan nam ons mee naar een aantal autobedrijven rondom Arnhem en bleek zeer goed voorbereid. We hebben een aantal kandidaten bekeken en gepast, maar daar zat dé auto nog niet bij. Totdat Jan ons introduceerde met de Skoda Yeti: de deur ging open en ik gleed er zo in! En dat terwijl deze Skoda helemaal niet op ons lijstje stond… 

Naast de aankoop heeft Jan de inruil van onze oude auto geregeld, de garantie overgenomen en het onderhoud perfect geregeld. Inmiddels rijden we met veel plezier in de Skoda. Ik stap heel makkelijk in en de auto is ruim en probleemloos. We zijn super tevreden over de rol van Jan en autobedrijf Groot Jebbink.”

Marc Meddens

‘Ik rijd nu een betrouwbare en comfortabele Espace’

“Ik was me aan het oriënteren op een gebruikte Renault Espace. Via het internet had ik een aantal mogelijke kandidaten gevonden, maar ik merkte dat ik informatie en kennis tekort kwam om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Jan beschikt over precieze voertuiginformatie, zoals historie en afkomst (bv. import) en kent exact de technische aandachtspunten. En dat is voor mij zeer waardevolle kennis. Daarom heb ik Jan ingehuurd om samen auto’s te gaan bekijken.

De eerste Espace raadde Jan me vrijwel direct af om de matige algehele indruk van de auto en het verkopende bedrijf! Nu bleven nog twee kandidaten over: een zwarte van mijn eigen lijstje en een exemplaar dat Jan had opgespoord.

De zwarte Espace stal mijn hart. Jan beoordeelde de auto met ratio en adviseerde om ook de andere Espace te gaan bekijken. Dat bleek een goed advies: deze Espace was weliswaar iets minder luxe uitgevoerd, maar wel een stuk frisser, zuiniger en minder kwetsbaar.

Om een goede keuze te kunnen maken heeft Jan objectief de voor- en nadelen van beide auto’s in kaart gebracht. Daarna liet hij de keuze aan mij. Dat is een belangrijk onderdeel van zijn kracht.

Ik heb gekozen voor de Espace die Jan had geselecteerd en daar heb ik iedere dag weer plezier van.

Jan heeft ook de garantie overgenomen en dit ook meteen in de praktijk gebracht door nieuwe banden te leveren, een nieuwe koplamp te plaatsen (barst in het glas) en vóór de eerste beurt de achterremmen te vernieuwen en een vervelend geluid op te sporen en te verhelpen, allemaal kosteloos.

Kortom, Jan is betrouwbaar, heeft mij met kennis van zaken goed geadviseerd en levert goede service.

Trouwens: inmiddels heeft mijn dochter met hulp van Jan ook een fijne auto gevonden.”