Jan Groot Jebbink, uw auto aankoop coach

Home Jan Groot Jebbink, uw auto aankoop coach

Jan Groot Jebbink 1 maart 2016

‘Uw ideale auto staat al te koop! Samen zullen we ‘m vinden’

Heel Nederland is uw showroom dankzij occasionwebsites als AutoTrack. Maar wat als uw droomauto aan de andere kant van het land staat? Auto aankoop coach Jan Groot Jebbink heeft de oplossing. Ook voor het overnemen van garantie & onderhoud.

“Voor mijn opdrachtgevers neem ik de nadelen weg die kleven aan het kopen van een gebruikte auto ver”, vertelt Jan Groot Jebbink. Al 35 jaar gidst hij mensen naar probleemloos autoplezier als eigenaar van een familie garagebedrijf in Vorden (Achterhoek). “Ver weg wordt dichtbij. Mensen kunnen de beste auto voor het budget kiezen. Al staat de auto in Maastricht of Den Helder. ”

De 4 voordelen van samenwerken met Jan

1. Nuchtere kwaliteitsbeoordeling van de auto
2. Professionele prijsonderhandeling 
3. Ophaalservice
4. Ontzorgen bij garantie en onderhoud

1. Kwaliteitsbeoordeling zonder emotie

Jan Groot Jebbink: “Ik laat mijn opdrachtgevers de keuze: samen de auto gaan bekijken en proefrijden, waarbij ik als klankbord fungeer, of mijn opdrachtgever helemaal ontzorgen bij de zoektocht naar een occasion. In alle gevallen beoordeel ik een auto zonder emotie. Het is ook mogelijk om de auto naar Vorden of Zutphen te halen, zodat u dicht bij huis de auto kunt beoordelen en een proefrit kunt maken.”

2. Zakelijk onderhandelen voor de beste prijs 
“Komt u van ver naar een auto kijken, dan is uw onderhandelingspositie flink verzwakt. U rijdt namelijk niet zonder reden zo’n afstand”, vertelt Jan Groot Jebbink. “Dit nadeel geldt niet bij autobedrijven onderling. Het onderhandelingstraject aan mij uitbesteden kan u zomaar geld besparen of maakt het mogelijk om een auto te kopen die eigenlijk boven budget is.”

3. Geen gedoe bij het ophalen van de auto
Jan Groot Jebbink: “Ver weg een occasion kopen betekent vaak twee keer rijden: eerst om te kijken, daarna om de auto op te halen. Ook dit nadeel neem ik weg voor mijn opdrachtgevers. Wij hebben een professionele oprijwagen ter beschikking.”

4. Garantie & onderhoud wordt overgenomen
“Ver weg een auto kopen betekent ook ver rijden en veel gedoe bij een garantiegevalletje”, weet Jan Groot Jebbink uit ervaring. “Voor veel van mijn klanten neem ik de garantie en het onderhoudtraject over. Zo is heel Nederland uw showroom, maar koopt u dicht bij huis.”

‘We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’
Jan Groot Jebbink staat u als automakelaar graag bij in de zoektocht naar een andere auto. Zijn klanten omschrijven Jan als nuchter, professioneel, doortastend en betrouwbaar. “Mijn favoriete spreuk is ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Binnen ons autobedrijf is dit al jaren de lijfspreuk en die basiswaarde trek ik uiteraard ook door in mijn rol van aankoopmakelaar.”